The Real Girls

Joburi disponibile

Bun venit pe site-ul nostru de locuri de muncă, locul ideal pentru a găsi oportunități profesionale în domeniul divertismentului online. Mai jos regăsești lista cu toate joburile care sunt disponibile în acest moment.
Responsabil Marketing
full time București
Salariu : 5.000 - 12.000 Lei
Detalii job
Team Leader
full time în București sau în Galați
Salariu : 4.000 - 15.000 Lei
Detalii job
Trainer Studio
full time în București sau în Galați
Salariu : 6.000 - 15.000 Lei
Detalii job
Digital Editor
full time București
Salariu : 6.000 - 12.000 Lei
Detalii job
Assistant Manager
full time București
Salariu : 3.000 - 10.000 Lei
Detalii job
Model Chat & OnlyFans
full time București sau în Galați
Salariu : 8.000 - 60.000 Lei
Detalii job
Recepționistă
full time București
Salariu : 3.000 - 5.000 Lei
Detalii job
Digital Media Buyer
full time București
Salariu : 5.000 - 20.000 Lei
Detalii job
Fotograf
full time în București sau în Galați
Salariu : 4.000 Lei + bonusuri
Detalii job
Frontend Developer
full time job remote
Salariu : 5.000 - 15.000
Detalii job
Backend Developer
colaborare job remote
Salariu : 7.500 - 15.000 Lei
Detalii job
Chatter
full time Galați
Salariu : 3.000 - 15.000
Detalii job
Office Manager
full time București
Salariu : 4.000 - 6.000
Detalii job

Agenție videochat și OnlyFans

Dacă sunteți o persoană extrovertită, plină de încredere și dornică să exploreze lumea fascinantă a divertismentului online, sunteți în locul potrivit. Agenția noastră oferă un mediu sigur, confidențial și prietenos în care puteți să vă dezvoltați abilitățile și să vă construiți propria carieră.

Indiferent dacă sunteți nou în industrie sau aveți deja experiență în videochat, vă invităm să vă alăturați echipei noastre. Vă oferim șansa de a avea un program flexibil, venituri competitive și o comunitate de colegi inspirați și prietenoși.

Vă respectăm întotdeauna drepturile și deciziile dumneavoastră. Echipa noastră este formată din profesioniști experimentați care vă vor sprijini în atingerea obiectivelor dumneavoastră financiare și personale.

Joburi în București

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă în București, sunteți în locul potrivit. Compania noastră oferă oportunități de carieră diverse și interesante într-o varietate de domenii.

Avem poziții disponibile în departamente precum marketing, vânzări, resurse umane, IT, finanțe și multe altele. Indiferent de nivelul de experiență sau de domeniul de interes, suntem dedicați să găsim locul potrivit pentru dumneavoastră în cadrul echipei noastre din București.

Beneficiile de a lucra cu noi sunt numeroase. Oferim un mediu de lucru stimulant și dinamic, oportunități de dezvoltare profesională și personală, precum și un pachet competitiv de beneficii și salarizare. În plus, veți avea ocazia să lucrați alături de profesioniști talentați și să contribuiți la succesul și creșterea companiei noastre.

Indiferent de domeniul în care sunteți specializat, căutăm persoane motivate, proactive și pasionate de ceea ce fac. Abilitățile de comunicare, capacitatea de a lucra în echipă și dorința de a învăța și de a vă dezvolta sunt caracteristici valorizate în echipa noastră.

Locuri de muncă în Galați

Dacă sunteți interesat să faceți parte dintr-o companie în creștere și să vă construiți o carieră în Galați, vă încurajăm să aplicați pentru una dintre pozițiile noastre disponibile. Vă invităm să trimiteți CV-ul și o scurtă prezentare a motivației dumneavoastră pentru angajare.

Alăturați-vă echipei noastre și începeți o nouă etapă în cariera dumneavoastră într-un mediu profesional și stimulant. Vă așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre dumneavoastră și să vă explorăm potențialul în cadrul companiei noastre din Galați.

Real Girls with Real Emotions este sloganul agenției noastre NightProwl, cu peste 15 ani vechime în industria de videochat și una din cele mai serioase și productive agenții de modele OnlyFans.

Considerăm că prin dorință și implicare poți reuși orice, motiv pentru care oferim locuri de muncă și șansa de a-și demonstra abilitățile și celor care nu au experiență. Dacă ești o persoană serioasă și îți dorești să te afirmi, să înveți și să acumulezi experiență, atunci nu ezita să aplici la joburile noastre.